Fotografije: VMB

Nastavak suradnje s Udrugom Prostor Plus realizirali smo kroz još jednu radionicu Festivalske smišljaonice. Naš festival Plesni zbirkus kroz ovu radionicu dobio je čvrste okvire.
Kroz cijelo ljeto bio je otvoren poziv za umjetnike koji smatraju da imaju izvedbu i/ili radionicu koja odgovara našem festivalu. Zaprimili smo 16 raznolikih prijava iz Hrvatske i susjednih država. Na ovoj radionici pogledali smo sve video priloge i opise te uz pomoć Udruge Prostor Plus ocijenili smo i odabrali najbolje predstave koje smo pozvali na naš festival.
Pratite nas – uskoro izlazi program Festivala koji će se održati u studenome!

15
Broj sudionika

LOKACIJA: Križanićeva 6a

SURADNICI: Tajana Josimović


Radionica se provodi u partnerstvu s Udrugom Prostor Plus u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus. Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova.