Skip to main content

OTVORENE PRIJAVE – Festivalska smišljaonica 3 – Seed booms radionica

Program Plesnog zbirkusa 5 je finaliziran!

Festival će se održati od 20.-21.05.2023. u Dječjoj kući, a detaljan program festivala već sada možete pronaći na www.zbirkus.com

A dok čekamo festival, vrijeme je za posljednju festivalsku smišljaonicu ove godine na kojoj ćemo izrađivati seed bombs – ili hrvatski – bombice sa sjemenjem. Ovogodišnji Plesni zbirkus u središte stavlja zelene teme te u skladu s time želimo svoju publiku darivati bombicama sa sjemenjem koje će moći zasaditi na mjestu po svom izboru. Na ovaj način želimo raditi na osvještavanju šire publike o važnosti medonosnih biljaka za život pčela.

Ukoliko se želiš uključiti u našu akciju izrade seed bombsa, naučiti kako izraditi male zemljane bombice, doprinijeti širenju medonosnog bilja, ovo je radionica za tebe!

Radionica će se održat:  u nedjelju 7.5.. od 10:00-12:00 u našem prostoru u Križanićevoj 6a.

Prijave su otvorene do petka 31.3. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici.

Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vode i marendu.

Prostor plus

Udruga Prostor Plus osnovana kako bi se susretali i educirali pojedinke i pojedinci u izvedbenim praksama, suvremenom plesu, fizičkom kazalištu i mimi. Neformalnim programom obrazovanja udruga je oplemenila i kultivirala nepostojanje sustavnog visokog obrazovanja u ovim izričajima u Hrvatskoj.

  Prijavi se na VMB lab
  DaNe  DaNe

  Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:

  DaNe  Datum

  07 May 2023
  Prijave zatvorene!

  Vrijeme

  10:00 am - 12:00 pm

  Lokacija

  Studio Kamov
  Križanićeva ulica 6A, Rijeka, Croatia
  Aktivnost
  X
  QR Code